Nyheder 2. juli 2018

Konkurrence: Vind præmiepakke til “Mission: Impossible Fallout”

SE og HØR har fået fingre i fem lækre præmiepakker til filmen “Mission: Impossible Fallout”. Du deltager i konkurrencen lige her
(Foto: UIP)

Er du vild med Tom Cruise og actionfilm?

Ja, så skal du i den grad deltage i denne konkurrence! SE og HØR har nemlig fået fingre i fem lækre præmiepakker til filmen “Mission: Impossible Fallout”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 16. juli 2018.

De fem lækre præmiepakker består af to fribilletter til “Mission: Impossible Fallout” samt en DVD med ”Mission: Impossible Rogue Nation” Blu-Ray.

Om filmen:

 Selv de bedste intentioner kan give bagslag. I ”Mission: Impossible Fallout” er Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg & Ving Rhames) sammen med gamle allierede (Rebecca Ferguson & Michelle Monaghan) i kapløb med tiden efter en mislykket mission.

Henry Cavill, Angela Bassett og Vanessa Kirby slutter sig til det actionfyldte hold sammen med instruktøren Christopher McQuarrie.

Filmen får premiere den 2. august.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold