Nyheder 1. december 2016

Vind LP og pladespiller OG ”Captain Fantastic” på DVD

En heldig læser kan du blive vinder af en lækker præmie, der tæller ”Captain Fantastic” på DVD, en pladespiller og en signeret LP med soundtracket til filmen. Du deltager i konkurrencen lige her

Det er juletid – og det er gavetid!

På SE og HØR har vi fået fingre i en rigtig lækker gavepræmie, som du nu kan blive den heldige vinder af.

Og hvis du er fan af ”Captain Fantastic”, skal du helt sikkert deltage. For præmien består af DVD-filmen ”Captain Fantastic”, en pladespiller samt en signeret LP med soundtracket til filmen. Det er storstjernerne Viggo Mortensen og Matt Ross, der har signeret LP’en.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 8. december.

En af præmierne er blandt andet soundtracket til filmen...

I filmen ”Captain Fantastic” spiller Viggo Mortensen rollen som Ben Cash, en dedikeret far, som har valgt at leve afsondret fra resten af verden med sin familie, dybt i skovene i det nordvestlige USA. I et selvforsynende paradis i ødemarken bruger han sit liv pa at opdrage sine seks børn til at blive hele mennesker.

Men så rammer tragedien familien og tvinger Cash og børnene ud af den selvskabte isolation. Konfrontationen med det omgivende samfund udfordrer hans værdier, for hvad det vil sige at være en god forælder, og er de værdier, han har forsøgt at videregive til sine børn, de rigtige?

Matt Ross vandt i år prisen for bedste instruktion (un certain regard) i Cannes for Captain Fantastic.

I den humoristiske og hjertevarme film opdrager Ben Cash sine seks børn til at blive ’Philosopher Kings’.

De lærer at overleve i vildmarken, gennemgår hård fysisk træning, læser klassisk litteratur og lærer historie og filosofi pa højt plan.

Da børnenes mor dør, rejser familien til New Mexico, hvor bedsteforældrene bor, og hvor moren skal begraves. Pa rejsen konfronteres børnene med, hvor lidt de egentlig kender til den verden, som findes uden for familiens skød.

Sponsoreret indhold