Nyheder24. december 2017

Advents-konkurrence: Vind lækre Niophlex-hårplejeprodukter

Julen er over os, og det er tid til gaveregn og julehygge. I den forbindelse har SE og HØR lavet lækre adventskalender-konkurrencer, hvor du kan blive den heldige vinder af lækre Niophlex-hårplejeprodukter fra IdHAIR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/id_front.jpg

Det’ sørme, det sandt, december!

Ja, julen er langt om længe over os, og det er tid til at hygge og varme os med både gløgg, æbleskiver, julemusik – og ikke mindst gaver.

I denne søde juletid har SE og HØR lavet lækre adventskalender-konkurrencer, hvor du kan blive den heldige vinder af lækre præmier.

I dag kan du vinde lækre Niophlex-hårplejeprodukter fra IdHAIR.

De i alt fem heldige vindere får hver en præmiepakke med tre lækre produkter fra Niophlex-serien. Hver præmiepakke har en værdi af 507 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/id_front.jpg

Vinderne får:

NIOPHLEX RESCUE SHAMPOO

En lækker og cremet shampoo til skadet hår. Shampooen har et højt indhold af plejestoffer og lægger et usynligt og beskyttende skjold udenpå håret. På den måde er dit hår klar til dagligdagens udfordringer.

NIOPHLEX RESCUE CONDITIONER

En høj plejende kur-conditioner, som efterlader håret blødt og lækkert. Via de samme aktive ingredienser som i det professionelle system, forlænger den også virkningen af salonbehandlingen.

NIOPHLEX RESCUE SPRAY

Med få tryk vil dit hår fuldstændig ændre struktur og føles let og blødt. Ultra fugtgivende leave-in spray, som indeholder argan olie og det vitale protein; hydralyseret keratin. Sprayen er tilpasset Niophlex-systemet, men kan naturligvis også bruges uden den professionelle salonbehandling.

Der skal findes fem vindere og hver får disse lækre produkter, der altså har en værdi af 507 kroner.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med søndag den 31. december.

Sponsoreret indhold