Nyheder6. december 2017

Værdi af over 700 kroner: Vind lækre IdHAIR Mé-produkter

SE og HØR har fået fingre i en stor præmiepakke med masser af skønne produkter til dit hår. Den store pakke har en værdi af over 700 kroner, og du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/idhair_me.jpg
 (Foto: IdHAIR Mé)

Dit hår fortjener det bedste – og hvis du giver det masser af kærlighed, kan det ses! Derfor har IdHAIR udviklet en serie skønne produkter, der forkæler dit hår – samtidigt med at de vil pynte på dit badeværelse.

Alle produkter i IdHAIR Mé-serien er nøje udvalgt, så de kan løse alle opgaver. Så om du er til glans, hold, tekstur eller noget helt fjerde, så er der noget til dig.

Og nu kan du endda blive den heldige vinder af en stor præmiepakke med masser af skønne IdHAIR Mé-produkter til dit hår.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 13. december.

Den heldige vinder får disse skønne produkter: Blow dry spray, Root lifter, Serum cream, Heat defender , Dry Clean og Hairspray.

Den store præmie har en værdi af hele 774 kroner.

Serien hedder Mé, fordi det handler om dig. Vi omfavner og fejrer den skønhed alle har. Det er den, der gør os unikke og fantastiske. Vi siger også: Vi skaber ikke skønhed, vi fremhæver den du allerede har!

Alle produkter er farvekodede, så de er nemme at genkende, så du kan huske hvilken er din favorit.

Alle produkter er godkendt til Grøn Salon, som betyder at de er screenet for en række problematiske stoffer.

Sponsoreret indhold