Nyheder 22. april 2015

Vind klokkeblomst eller Lalandia-ophold

Send en sms til konkurrencen om en dvd-film med Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret - eller hovedpræmien på hele 4000 kr. til Lalandia
Af af
Foto: Disney


Der er eventyr for alle pengene i den nye Disney-film "Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret", der netop nu rammer butikkerne.

I den forbindelse udlodder seoghør.dk ikke færre end 75 dvd-udgaver af filmen, og samtidig får en enkelt vinder mulighed for at løbe med den flotte hovedpræmie, der er et gavekort på hele 4000 kr. til en herlig familieweekend for fire personer i Lalandia.

Med enkelte undtagelser hen over sommeren bestemmer vinderen selv, om turen går til Rødby eller Billund, og opholdet inkluderer adgang til Aquadome.

"Legenden om Ønskedyret" er fyldt med spænding og hjertevarme, når Klokkeblomst og vennerne drager på eventyr i Drømmehaven, hvor et kæmpe og mystisk dyr holder til.

Klokkeblomst og hendes veninder egner sig til lidt mindre børn end Disneys øvrige spillefilm, og de seje feer er blevet faste succeser i de danske biografer.


SMS-KONKURRENCE
Filmen "Klokkeblomst og legenden om Ønskedyret" foregår i:

Send en sms til 1266 med teksten SHK A for "Drømmehaven".

Send en sms til 1266 med teksten SHK B for "Badekarret".

Konkurrencen løber frem til og med fredag den 1. maj 2015. Pris pr. svar er 8 kr. + alm. trafiktakst. Der er 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage kl. 13-16). For at deltage skal man være minimum 18 år.

Sponsoreret indhold