Konkurrence: Vind Jamie Olivers nye kogebog

(Foto: Lindhardt og Ringhof)

Det nye år er begyndt, og for mange er det lig med slankekure og sund livsstil. Hvis du er en af de mange tusinder danskere, der hoppede ind i det nye år med et sundt nytårsforsæt, er denne konkurrence nok noget for dig.

For SE og HØR har fået fingre i en håndfuld eksemplarer af Jamie Olivers nye kogebog, der er fyldt med opskrifter på sund og nærende mad.

Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 14. februar.

Jamie har været på kur og sætter i sin nye bog fuld fokus på sund og nærende mad, som samtidig er velsmagende og nem at lave.

Bogen indeholder 30 morgenmads-opskrifter, 30 frokost-opskrifter og 30 middags-opskrifter. Man kan bruge bogen som en inspirerende hverdagskogebog - eller som en kur, hvor man følger opskrifterne hver dag i en måned. Som Jamie Oliver selv skriver i bogen:

"Dette er den mest personlige bog, jeg har skrevet, og undervejs har jeg skaffet mig en mængde viden om
ernæring og sundhed. Det, jeg er bedst til, er at lave god mad, og jeg håber, at bogen vil inspirere dig og sætte dig i stand til at leve sundt, lykkeligt og produktivt.”

”Mad skal tilberedes, spises sammen med andre og nydes, og sund, nærende mad skal være farverig, velsmagende og sjov. Denne bog er fuld af lækre, ernæringsrigtige opskrifter, der kan give dig energi og forkæle dine smagsløg, og jeg har gjort alt det hårde arbejde med det ernæringsmæssige, så du kan være sikker på, at sammensætningen er rigtig. Hvis du bare tager en håndfuld af forslagene i bogen med dig, vil det ændre din indstilling til mad, så du træffer de rigtige valg – det meste af tiden".

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close