Nyheder21. marts 2017

Konkurrence: Vind jakke og fribilletter til ”Ghost in the shell”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til ”Ghost in the shell”, som har blandt andre danske Pilou Asbæk i en af de bærende roller. Den heldige vinder får desuden en fed jakke. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghost_front_0.jpg
 Foto: UIP

Kunne du tænke dig at komme i biografen og se ”Ghost in the shell” OG oveni vinde en rigtig fed jakke?

Ja, så er dette en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ”Ghost in the shell”, som har blandt andre danske Pilou Asbæk i en af de bærende roller.

Den heldige vinder får desuden en fed jakke.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 2. april.

https://imgix.seoghoer.dk/ghost_in_the_shell_-_plakat.png
https://imgix.seoghoer.dk/gits_jacket_front.png

”Ghost on the Shell” er baseret på den berømte Kodansha Comics manga-serie, som er skrevet og illustreret af Masamune Shirow og producers af Avi Arad (“THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2,” “IRON MAN”), Ari Arad (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”) og Steven Paul (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”).

”Ghost on the Shell” følger en kvindelig cyborg-major, som leder eliteenheden Section 9. Hun har helliget sig jobbet med at stoppe en af de farligste kriminelle ekstremister, som Section 9 nogensinde har stået overfor og hvis eneste mål er at tilintetgøre Hanka Robotics' fremskridt inden for cyber-teknologi.

I de bærende roller ses blandt andre Scarlett Johansson, danske Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt m.fl.

Filmen får premiere i biograferne 6. april.

Du kan se en trailer herunder:

Sponsoreret indhold