Nyheder2. juli 2018

Konkurrence: Vind hundegodbidder og billetter til børnefilm

SE og HØR har fået fingre i både fribilletter til ”Hotel Transylvania 3: Monsterferie” og godbidder til din firbenede ven. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/htr3_summercruise_0001_lm_v6_32x18.jpg
 (Foto: UIP)

SE og HØR giver dig nu muligheden for at vinde både fribilletter til børnefilmen ”Hotel Transylvania 3: Monsterferie” og godbidder til din firbenede ven.

SE og HØR har nemlig fået fingre i lækre præmiepakker, der består af to fribilletter til børnefilmen samt lækre godbidder til din hund.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 10. juli.

Om filmen:

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie!

Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse. Ombord på skibet findes alt fra den dejligste mad til monstervolleyball og eksotiske udflugter, og både familie og venner stornyder opholdet og hinandens selskab.

Men så sker det uventede, Drac bliver forelsket i den fristende men åh så farlige skibskaptajn Eunice, og det hele bliver en tand for meget med den spirende forelskelse, og nu langt mindre tid til dem, han rejste ud med for at være sammen med...

”Hotel Transylvania 3: Monsterferie” får premiere den 12. juli.

Godbidder til præmie

Sponsoreret indhold