Nyheder27. februar 2009

Vind "High School Musical 3"

100 heldige vindere kan få den swingende film på dvd, og derudover er der masser af andre fede præmier. Bl.a. eksklusive dvd-bokse, gavekort og skoletasker
Af af
Vind masser af merchandise fra "High School Musical 3"
Vind masser af merchandise fra "High School Musical 3"
 Foto: Disney

Det swinger fra første til sidste minut, og succesen ser bare ud til at fortsætte og fortsætte.

"High School Musical" er et verdensomspændende hit, og netop nu er "High School Musical 3 - Senior Year" på vej i kioskerne.
Derfor har SE og HØR lavet en stor, flot konkurrence i samarbejde med Walt Disney Studios Home Entertainment.

110 heldige læsere vinder "High School Musical 3" på dvd, men derudover er der et hav af fede følgepræmier fra filmens univers.
Fem læsere vinder et 3-movie-Collectors Set, der indeholder alle de hidtidige film i serien, men blandt de eksklusive præmier er også tre "Sing it"-spil, tre skoletasker, tre gavekort, tre tinbokse, tre fleeceplaider og tre badehåndklæder.

Alt sammen med motiver fra filmens musikalske univers.

Deltag nu

Send en sms med teksten SHK MUSICALWA TIL 1266

Konkurrencen løber frem til og med fredag den 6. marts 2009. Pris pr. svar er kr. 6 (+ alm. sms-takst), der opkræves på din mobilregning.

Tjenesterne udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.
Har du problemer, så kontakt kundeservice mellem kl. 13 og 16 alle hverdage på telefon 70 20 75 92. Alle mobilabonnenter kan indsende svar. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Sponsoreret indhold