Nyheder1. december 2017

Julekonkurrence: Vind glattejern og lækre hårprodukter fra IdHAIR

I anledning af den søde juletid udlodder SE og HØR i samarbejde med IdHAIR et lækkert glattejern samt lækre hårprodukter til tre heldige vindere. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/praemie_front.jpg
 Foto: IdHAIR

Det’ sørme, det sandt, december!

Ja, julen er langt om længe over os, og det er tid til at hygge og varme os med både gløgg, æbleskiver, julemusik – og ikke mindst gaver.

I denne søde juletid udlodder SE og HØR i samarbejde med IdHAIR et lækkert glattejern samt lækre hårprodukter til tre heldige vindere.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 10. december.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/praemie_front.jpg
 Foto: IdHAIR

De tre heldige vindere får foruden et GA.MA X-WIDE Digital Tourmaline-glattejern også lækre produkter fra IdHAIR BELONGER.

IdHAIR BELONGER er en fusionsserie med egenskaber, der plejer extensions og er ligeledes en gave til naturligt langt hår.

BELONGER-produkterne er perfekte til dine extensions! Der er meget, man skal være opmærksom på, når man plejer extensions af 100% ægte hår.

Ved at vælge det rigtige produkt sikrer du et langt liv til dine lokker. Det er præcis det samme med dit lange ægte hår. Jo længere håret er, jo mere er det udsat for skadesfaktorer.

Sponsoreret indhold