Nyheder 14. september 2017

Vind gavekort og fribilletter til gyserfilmen "Mother!"

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Mother!”. Desuden får én af de heldige vindere et gavekort på 500 kroner til Spiseliv.dk. Deltag i konkurrencen lige her
Foto: UIP

Er du vild med gyserthrillere? Og kunne du tænke dig at vinde billetter til en god én af slagsen?

Ja, så bør du deltage i denne konkurrence.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Mother!”. Desuden får én af de heldige vindere et gavekort på 500 kroner til Spiseliv.dk. Du kan se, hvilke lækre restauranter, der er en del af Spiseliv.dk lige her.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 15. september.

Gyser-thrilleren ”Mother!” handler om et ægtepar, som inviterer fremmede, ukendte gæster inden for i deres hjem – og det skulle de ikke have gjort! De nye bekendtskaber sætter nemlig parrets forhold på prøve.

Filmskaberen Darren Aronofsky (“Black Swan” og “Requiem for a Dream ”) har instrueret ”Mother”, som har Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris og Michelle Pfeiffer i hovedrollerne i en nervepirrende, psykologisk thriller om kærlighed, hengivenhed og opofrelse.

På rollelisten ses også Domhnall Gleeson, Brian Gleeson og Kristen Wiig.

”Mother” får premiere i de danske biografer 14. september.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold