Nyheder29. marts 2017

Konkurrence: Vind fribilletter til musicalen ”Tremmer”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til en valgfri forestilling af teaterforestillingen ”Tremmer”. Du deltager i konkurrencen lige her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tremmer_front.jpg

Er du vild med at gå i teatret? Og kunne du tænke dig at se en dramatisk, spændende, rørende, ambitiøs og yderst tankevækkende musical-forestilling?

Så har SE og HØR en konkurrence, du må og skal deltage i!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til en valgfri forestilling af teaterforestillingen ”Tremmer”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med onsdag den 12. april.

Vinderne vil blive kontaktet direkte fra arrangøren per mail.

https://imgix.seoghoer.dk/tremmer_plakat_musicalteatret_2017.png

Med undertitlen "Bag enhver forbrydelse er der et menneske" udspiller den dramatiske, nye danske rockmusical “Tremmer“ sig i et unavngivet fængsel og følger 12 indsatte, som alle sidder inde for en kontroversiel forbrydelse.

Mød bl.a. Emmelie (indsat for prostitution), Helle (aktiv dødshjælp), Simon (kannibalisme), Frank (kvindedrab), Signe (hate crime), Peter (terrorisme), Dan (pædofili) og Karla (indsat for at have slået sine egne børn ihjel).

Forestillingen går i dybden på de 12 indsattes baggrunde, der har ført til deres individuelle fængselsdomme for nogle af de værst tænkelige gerninger. Mens lagene langsomt skrælles væk, hvad gemmer der sig så bag skylden, vreden, angeren, selvretfærdigheden, selvhadet og/eller fornægtelsen? Hvor langt er der ind til mennesket bag monstret – og hvornår er man ”skyldig”?

Det er en dramatisk, spændende, rørende, ambitiøs og yderst tankevækkende forestilling, der sætter spørgsmålstegn ved vores begreber om ”fordømmelse” og generel menneskeopfattelse. I kraft af de indsattes interaktioner med hinanden, besøg fra pårørende og flashbacks til fortiden mens forestillingen udfolder sig, er der både overraskelser og uventede drejninger undervejs med masser af stof til eftertanke. Alle sagerne er inspirerede af virkelige forbrydelser.

Musicalteatrets danmarkspremiere på “TREMMER” opsættes på Folketeatrets Store Turnéscene (Hvidkildevej 64, 2400 København NV) d. 20. april – 6. maj 2017.

Musicalen varer ca. 2 timer og 30 minutter (inkl. pause) og er uegnet for børn under 15 år.

Musicalen byder på 15 nyskrevne, fængende og fantastiske sange inden for rock-genren (hård rock, blød rock, poprock og rockballader). På scenen ses 40 skuespillere, sangere og dansere.

Sponsoreret indhold