Nyheder19. april 2018

Konkurrence: Vind fribilletter til gyserfilmen ”A Quiet Place”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til gyserfilmen ”A Quiet Place”. Deltag lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gyser_front_0.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med gyserfilm, og kunne du tænke dig at komme i biografen og se en rigtig uhyggelig én af slagsen?

Ja, så er dette en konkurrence for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til den anmelderroste gyserfilm ”A Quiet Place”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med mandag den 23. april.

https://imgix.seoghoer.dk/film.png

Om ”A Quiet Place”:

Problemet er ikke, at ingen kan høre dig skrige. Problemet er, at noget hører dig, hvis du skriger – ja, hvis du bare laver den mindste lyd.

Familien Abbott – Lee, Evelyn og børnene Regan og Marcus – lever i en stille verden. Ikke en tavs verden, for vinden får træernes blade til at rasle. De kan høre vandet risle i åen. Men selv må de ikke lave den mindste lyd, der kan afsløre deres tilstedeværelse for de lurende monstre, der er sensitive over for den mindste, frembragte lyd.

Lee kæmper en evig kamp for at beskytte sin familie og sikre dens overlevelse gennem stille landbrug og forsigtig færden på sandbestrøede gangstier og uden om knirkende gulvbrædder. Og selvfølgelig uden ord.

Da Regan er døv, har familien lært tegnsprog. Al deres opfindsomhed går nu på at finde måder at være stille på … og deres største udfordring bliver, at Evelyn er gravid….

Manuskriptforfatter og instruktør John Krasinski projicerer alle sine daglige bekymringer for sine børns velfærd op på det store lærred med den ekstra udfordring, at enhver støj er en trussel mod familiens overlevelse. Han spiller oven i købet selv Lee og hans kone Emily Blunt tager rollen som Evelyn, mens børnene spilles af Millicent Simmonds (som også i virkeligheden er døv) og Noah Jupe.

”A Quiet Place” havde biografpremiere 5. april og har allerede høstet gode anmeldelser.

Sponsoreret indhold