Konkurrence: Vind fribilletter til ”Ghost in the shell”

Foto: UIP

Kunne du tænke dig at komme i biografen og se ”Ghost in the shell”, der har danske Pilou Asbæk i en af de bærende roller?

Ja, så er dette en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ”Ghost in the shell”, som har blandt andre danske Pilou Asbæk i en af de bærende roller.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 2. april.

”Ghost on the Shell” er baseret på den berømte Kodansha Comics manga-serie, som er skrevet og illustreret af Masamune Shirow og producers af Avi Arad (“THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2,” “IRON MAN”), Ari Arad (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”) og Steven Paul (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”).

”Ghost on the Shell” følger en kvindelig cyborg-major, som leder eliteenheden Section 9. Hun har helliget sig jobbet med at stoppe en af de farligste kriminelle ekstremister, som Section 9 nogensinde har stået overfor og hvis eneste mål er at tilintetgøre Hanka Robotics' fremskridt inden for cyber-teknologi.

I de bærende roller ses blandt andre Scarlett Johansson, danske Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt m.fl.

Filmen får premiere i biograferne 6. april.

Du kan se en trailer herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close