Nyheder2. december 2016

Vind fribilletter og merchandise til ”Syng”

SE og HØR har fået fingre i en lækker præmiepakke med fribilletter til hele familien og lækkert merchandise til filmen ”Syng”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/syng_front.jpg
 Foto: UIP

Julen er lige med knas og hygge – og ikke mindst gaver. Og SE og HØR er også kommet i julestemning og udlodder nu en lækker præmiegave til én heldig vinder.

SE og HØR har nemlig fået fingre i én lækker præmiepakke med fribilletter til hele familien og lækkert merchandise til filmen ”Syng”.

Vinderen modtager:

- 4 x fribilletter til filmen ”Syng”

- 2 x merchandise-pakker, der indeholder madkasse, drikkedunk, notebook samt soundtracket til filmen.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 16. december.

https://imgix.seoghoer.dk/syng_-_teaserplakat_1_1.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/packshot_-_drink_bottle_.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/packshot_-_lunch_bag_.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/packshot_-_notebook_.jpg

Om filmen ”Syng”:

Illumination Entertainment har betaget publikum over hele verden med “Grusomme Mig”-filmene, “Kæledyrenes hemmelige liv” og “Minions”. Nu kommer ”Syng”.

“Syng” foregår i en verden, som ligner vores, men er fuldstændig beboet af dyr. Vores hovedperson er Buster Moon, en livlig Koalabjørn, som leder et teater, der har set bedre tider og har svært ved at få det hele til at løbe rundt.

Buster er en evig optimist, okay, måske er han lidt af en slyngel, men han elsker sit teater, og han vil gøre alt for at redde det. Men hvordan skal han holde liv i drømmen?

Han eneste chance er at afholde verdens største sangkonkurrence. De fem udvalgte konkurrencedeltagere er en fingernem mus, en genert teenage-elefant med voldsom sceneskræk, en overbebyrdet mor med 25 smågrise at holde styr på, en ung gangster-gorilla som forsøger at begynde på en frisk, og et punk-rock pindsvin, som prøver at slippe af med kæresten, så hun kan gå solo.

Alle dyrene møder op på teatret med en drøm om, at konkurrencen vil ændre deres liv.

Over 85 sange optræder i ”Syng”, som instrueret af Garth Jennings og Chris Meledandri og Janet Healy har produceret.

"Syng" får premiere 25. december.

Sponsoreret indhold