Vind fribilletter og merchandise til “Jurassic World: Fallen Kingdom”

Er du vild med dinoer, og kunne du tænke dig at komme i biffen og se en film med de frygtede skarptænder?

Ja, så er det her en konkurrence, som du skal deltage i!

SE og HØR har nemlig fået fingre i en fornem præmiepakke fyldt med fribilletter og merchandise til den længe ventede actionfilm ”Jurassic World: Fallen Kingdom”.

Den lækre præmiepakke består af:

·         2 stk. fribilletter

·         1 stk. Jurassic World T-shirt

·         1 stk. Jurassic World cap

·         1 stk. Jurassic World notesbog

·         1 stk. “Jurassic World” Blu-Ray

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 1. juni.

Om actionfilmen ”Jurassic World: Fallen Kingdom”:

Overraskelse, eventyr og spænding er synonym med en af de mest populære og succesrige filmserie nogensinde, og i den nye film møder vi igen kendte karakterer og dinosaurer – men også nogle helt nye, frygtindgydende arter. Velkommen til ”Jurassic World: Fallen Kingdom”.

Stjernerne Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er tilbage i Universal Pictures’ and Amblin Entertainments ”Jurassic World: Fallen Kingdom” sammen med executive producers Steven Spielberg og Colin Trevorrow.

Pratt og Howard får følgeskab af James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall samt BD Wong og Jeff Goldblum, der er tilbage som henholdsvis Dr. Henry Wu og Dr. Ian Malcolm.

”Jurassic World: Fallen Kingdom”, som er skrevet af ”Jurassic World” instruktøren, Trevorrow sammen med Derek Connolly, er instrueret af J.A. Bayona (”The Impossible”).  Producerne Frank Marshall og Pat Crowley er igen gået sammen med Spielberg og Trevorrow.  Belén Atienza slutter sig til holdet som producer.

Filmen har premiere den 7. juni.

Du kan præmierne i konkurrencen herunder:

Præmier til Jurassic World konkurrence

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close