Konkurrence: Vind ”Fifty Shades”-billetter og merchandise

(Foto: UIP)

Det er nu blevet tid til det sidste kapital i Mr. og Mrs. Greys kærlighedshistorie, og det betyder, at SE og HØR nu giver dig mulighed for at vinde den ultimative ”Fifity Shades”-præmie.

SE og HØR udlodder fem konkurrencepakker, der indeholder:

- 2 fribilletter til filmen ”Fifty Shades – Fri”

- 1 ’’Fifty Shades – I mørket, fortalt af Christian Grey’’ bog

- 1 DVD boks med ’’Fifty Shades of Grey’’ og ’’Fifty Shades – I mørket’’.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 1. februar.

Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i ’’Fifty Shades – Fri’’, det tredje kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen ’’Fifty Shades’’.

Filmen bygger videre på historien, som tog sin begyndelse i ’’Fifty Shades of Grey’’ og ’’Fifty Shades – I mørket’’, der på verdensplan har indtjent næsten $950 millioner.

’’Fifty Shades – Fri’’ er instrueret af James Foley (’’Fifty Shades – I mørket’’, ’’Fear’’ og ’’House of Cards’’) og producerne er igen Michael De Luca, Dana Brunetti og Marcus Viscidi, sammen med skaberen af blockbuster-serien E. L. James. Manuskriptet er skrevet af Niall Leonard baseret på James’ roman.

Filmen får premiere 8. februar.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close