Nyheder13. november 2017

Vind et glattejern til en værdi af 1.200 kroner

SE og HØR har fået fingre i BaByliss’ nye glattejern, Digital Sensor Straightener, der har en værdi af 1.249 kroner. Du deltager i konkurrencen om glattejernet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/st500e_digital_sensor_straightener_1507897272.jpg
 (Foto: BaByliss)

I denne måned lancerer BaByliss fire digitale og højteknologiske stylingværktøjer, som selv tilpasser indstillingerne efter ønskede resultat og hårtype for den bedste og mest skånsomme behandling af dit hår.

Og nu kan du blive den heldige vinder af det nye glattejern Digital Sensor Straightener, der har en værdi af 1.249 kroner!

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 20. november.

https://imgix.seoghoer.dk/st500e_digital_sensor_straightener_1507897272.jpg
 (Foto: BaByliss)

Digital Sensor Straightener er et revolutionerende glattejern til både kort og langt hår, som registrerer dit hårs tykkelse og justerer temperaturen for at opnå det bedste resultat, mens det også beskytter håret mod overophedning.

Ved anvendelse af glattejernet, indstilles temperaturen automatisk ud fra ens hårtykkelse – for tyndt hår er maksimumstemperaturen 200° og for et tykkere hår er maksimumstemperaturen 220°.

Glattejernet opvarmes, og er klar til brug på 15 sekunder. Det er også muligt at indstille temperaturen manuelt, til en af glattejernets 12 temperaturindstillinger mellem 180°-235°. Et LCD display viser den valgte temperatur.

Digital Sensor Straightener er udstyret med lange og slanke keramiske plader med målene 28x110 mm, hvilket gør den ideel til både glat og krøllet hår.

Prisen for glattejernet er 1.249 kr.

Læs mere om glattejernet og BaByliss' andre produkter her.

Sponsoreret indhold