Nyheder16. marts 2018

Konkurrence: Vind entrébilletter og turpas til Tivoli

SE og HØR udlodder i samarbejde med Tivoli en masse lækre præmier til en skøn dag i verdens ældste forlystelsespark i hjertet af København. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.3966281a.jpg
 Foto: Aller Media

Hvad er hyggeligere end en tur i Tivoli med alt, hvad det indebærer af lækkert mad og forlystelser?

I år runder den gamle have i hjertet af København 175 år, og i den forbindelse udlodder SE og HØR i samarbejde med Tivoli en masse lækre præmier.

Præmierne er:

1. præmie: 4 éntrebilletter og 4 turpas til Tivoli i sommersæsonen

2. præmie: 2 fribilletter til årets sommershow ”Mor og Far sidder i Grøften” (med Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen) til forestillingen lørdag 26. maj kl. 19.30

3. præmie: 5 éntrebilletter til Tivoli i sommersæson

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med onsdag den 21. marts.

Vigtig info:

- De heldige vindere får direkte besked

- Præmierne kan ikke ombyttes, og de skal bruges i indeværende sommersæson

Den 24. marts tager Tivoli hul på sommersæsonen, og der bliver masser af underholdning og smukt udsmykning til Havens gæster.

Når gæsterne i de første åbningsuger lægger vejen forbi Tivoli vil de blive budt velkommen af en Have iklædt forårets farver med masser af blomster. Gæsterne kan hilse på de små lam i folden på Plænen og der vil være opsat boder og masser af farvestrålende påskeæg.

Sponsoreret indhold