Konkurrence: Vind entré og turpas til "Vinter i Tivoli"

(Foto: Tivoli)

Hvad er hyggeligere end en tur i Tivoli med alt, hvad det indebærer af lækkert mad og forlystelser?

I år runder den gamle have i hjertet af København 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, der lyder navnet ”Vinter i Tivoli” – en sæson hvor store dele af Haven er åben.

Og nu kan du blive den heldige vinder af entré og turpas til haven.

SE og HØR udlodder nemlig i samarbejde med Tivoli 3x4 entré- og turpasbilletter til det fantastisk smukke og eventyrlige ”Vinter i Tivoli”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 31. januar.

Det med småt:

Der skal udtrækkes tre vindere, som hver får 4 entré- og turpasbilletter til Tivoli.

Den nye vintersæson kan opleves fra den 2. februar til og med den 25. februar 2018, og billetterne skal derfor bruges i den periode.

Billetterne kun kan bruges til ”Vinter i Tivoli” og kan ikke ombyttes.

”Vinter i Tivoli” bliver en både smuk og eventyrlig oplevelse.

Ved Tivoli Søen, hvor 33 lamper, skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, svæver mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger ”Little Sun Light Swarm” bliver der premiere på et lysshow ikke før set i Danmark.

Her fortælles den nordiske mytologis dramatiske ragnarok historie om ”Vølvens Spådom” med laser-lysshow og nydesignede illuminationer på vandet.

I vinterlandskabet på Plænen bygges en 15 meter høj specialdesignet Tivoli iglo med en diameter på 30 meter, der lyder navnet Pingonesien. Igloen tager afsæt i det verdensberømte danske Rasmus Klump-univers med fokus på Pingo-figuren. Igloen indeholder en række overdækkede tematiserede vinteraktiviteter, hvor de yngre gæster kan boltre sig på hurtige rutschebaner, klatre på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Kørende forlystelser og overdækkede oplevelser

Under vintersæsonen bliver der etableret et malerværksted i H.C. Andersen Slottet samt i Orangeriet, hvor børn og voksne bl.a.  kan tegne og dekorere krus. Der er tale om udvalgte forlystelser som kører i Haven, og gæsterne kan se frem til ture i den over 100 år gamle Rutschebane, Vinterkarrusellen, Skærsilden og aktivitetslegepladsen Rasmus Klumps Verden mm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close