Nyheder 7. april 2009

Vind en tur til Legoland

En heldig vinder kan invitere hele familien en tur til forlystelsesparken – 100 heldige læsere vinder den nye ”Far til Fire”-film
Vind en tur til Legoland eller dvd´en "Far til Fire - på hjemmebane" og en børnebillet til Legoland
Vind en tur til Legoland eller dvd´en "Far til Fire - på hjemmebane" og en børnebillet til Legoland
Foto: Ilse Schoutteten og Legoland

100 heldige SE og HØR-læsere vinder den hyggelige familiekomedie på dvd samt en børnebillet til LEGOLAND til en værdi af 260 kr.

Men der er skam også en yderst attraktiv hovedpræmie på spil, som Lille Per helt sikkert ville elske. For er du den heldige vinder, går turen til Hotel LEGOLAND, hvor der er en overnatning for to voksne og to børn. Opholdet er selvfølgelig i et af de nye adventure-værelser, inklusive morgenmad og med fri entré i LEGOLAND i to dage for hele familien.

Der bliver virkelig tale om en eventyrlig miniferie, for Hotel LEGOLAND byder på nye, spændende adventure-værelser og andre overraskelser, så det er bare om at slippe fantasien løs og gå på opdagelse.

Sådan deltager du

Send en sms med teksten SHK FARW til 1266.
Det koster 6 kr. (+ alm. sms.takst)

Konkurrencen løber frem til den 17. april 2009. Pris pr. svar er kr. 6 (+ alm. sms-takst), der opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Har du problemer, så kontakt kundeservice mellem kl.13-16 på hverdage på telefon 70 20 75 92. Alle mobilabonneneter kan indsende svar på nær abonnenter hos teleselskabet 3. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Sponsoreret indhold