Nyheder2. oktober 2018

Konkurrence: Vind en tur i Tivoli i efterårsferien

Tivoli sørger for Danmarks mest gennemførte Halloween-stemning 12. oktober til 4. november, når porten åbner til et Halloween-klædt Tivoli med mere end 20.000 græskar, spøgelser, der spreder uhygge i Smøgen, og svævende koste, der som noget nyt byder velkommen ved Tivolis Hovedindgang. Og i denne artikel kan du nu vinde en tur i Tivoli i efterårsferien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uhygge_breder_sig.jpg
 (Foto: Tivoli)

Mere end 20.000 græskar i forskellige former og nuancer møder de forventningsfulde gæster, når Tivoli for 13. gang åbner porten til en Halloween-scenograferet Have.

Og du kan nu vinde en tur i Tivoli i efterårsferien!

SE og HØR udlodder nu 3 x 4 entre og turpas, der kan bruges under Halloween i Tivoli.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med torsdag den 4. oktober.

Vinderne får direkte besked. Billetterne kan kun bruges under Halloween i Tivoli (12. oktober til 4. november). Billetterne kan ikke byttes til andre datoer eller kontanter.

https://imgix.seoghoer.dk/veteranbilerne_hit_lasse_salling.jpg

(Foto: Tivoli)

Ved Hovedindgangen er der som noget nyt svævende koste, og når man kommer ind i Haven, er der små svampehuse til at lege gemmeleg i for de mindste. Der bliver også mulighed for at prøve 175-års jubilæumsforlystelsen Tik Tak, der er garant for solide sug i maven.

Alle forlystelser er åbne under Halloween-sæsonen, og der er også mulighed for at prøve Havens nye forlystelse Tik Tak, der drejer rundt, så man næsten kan forestille sig, hvordan det er at være Halloween-heks på den vildeste kosteskafttur.

Der er som altid masser af (u)hyggelige boder at gå op opdagelse i. I Krageborgen serveres Tivolis berømte flæskestegssandwich, i Møllen kan man hygge sig med skær selv-græskar, søde sager og varme drikke. I år har Tivoli en hotdog-bod på plænen med en særlig Halloween-hotdog med sort pølsebrød og græskarkerner.

Sponsoreret indhold