Konkurrence: Vind en tur i Djurs Sommerland

(Foto: Djurs Sommerland)

Når Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween i efterårsferien, er der lagt op til en særlig oplevelse, hvor gæsterne møder et helt andet Djurs Sommerland end det, de er vant til.

Den ellers så grønne park er iklædt orange farver, fyldt med over 25.000 græskar, og overalt summer det af magi, (u)hygge og unikke oplevelser.

Og nu kan du vinde fribilletter til en efterårs-hyggetur i Djurs Sommerland!

SE og HØR udlodder nemlig i samarbejde med den populære forlystelsespark 5x2 fribilletter til Djurs Sommerland, som kan bruges i efterårsferien.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med torsdag den 4. oktober.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Djurs Sommerland er pyntet med over 25.000 græskar. Foto: Djurs Sommerland

Det med små:

-  Fribilletterne gælder til Djurs Sommerlands ”Magisk Halloween”, afholdes i efterårsferien den 13.–21. oktober kl. 10-18.

- Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre perioder.

Med Magisk Halloween går Djurs Sommerland ”all in” på at levere en omfattende og helstøbt halloween-oplevelse til de mange besøgende børnefamilier.

Foruden parkens over 60 forlystelser og Danmarks største rutschebaner, kan gæsterne også glæde sig til to store halloween haunted houses, der er udviklet til Djurs Sommerland af internationale specialister. HekseSkolen er et spændende haunted house for hele familien.

Her tager sortklædte hekse gæsterne med på en ”walk-through-oplevelse” gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys er der i det scary haunted house, GræskarFabrikken, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close