Nyheder16. marts 2016

Vind en privat middag tilberedt af vinderen af MasterChef 2016

SE og HØR og TV3 giver dig en hel unik mulighed for at få tilberedt en middag af ingen andre end vinderen af MasterChef 2016
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/masterchef_2016.jpg
 TV3/Viasat

SH og HØR og TV3 er gået sammen om en konkurrence, der giver dig en hel unik mulighed for at få tilberedt en privat middag af ingen andre end vinderen af MasterChef 2016 – Danmarks største madtalenter. Det kan være hjemme hos dig selv, eller et andet sted, som du selv vælger.

MasterChef 2016 er nu gået ind i sin afgørende fase, og kvartfinalerne står for døren. 40 af Danmarks største madtalenter kæmpede sig igennem auditions, nu er kun 20 tilbage. Og niveauet er højere end nogensinde, så der i den grad lagt op til knivskarp konkurrence i den resterende del af sæsonen.

Vinderen kommer ud til dig fredag den 15. april – dagen efter finalen. Det eneste du skal sørge for er gæsterne (i må max være seks personer i alt) og at der er tallerkner, bestik, gryder, pander og alt det, der skal til for at tilberede et fantastisk måltid - Og så selvfølgelig højt humør og stor appetit.

Resten sørger vi for.

Du skal også være opmærksom på, at SE og HØR kommer forbi og tager lidt billeder og stiller lidt spørgsmål for at forevige den mindeværdige aften.

Se alle deltagerene og deres kreationer i videoen herunder, og tryk på linket HER for at deltage i konkurrencen.

Vi vil gerne vide, hvem du tror, der vinder – men vi trækker lod om præmien imellem alle deltagere.

Vi skal have dit svar senest fredag den 8. april.

Se meget mere om MasterChef 2016 – Danmarks største madtalenter lige her

Sponsoreret indhold