Nyheder 5. december 2017

Skål! Vind en flaske Aalborg Jule Akvavit

SE og HØR har fået fingre i 10x1 flasker Aalborg Jule Akvavit – og du kan nu blive den heldige vinder. Du deltager i konkurrencen lige her
Foto: Aalborg Jule Akvavit

Julen står for døren, og det er tid til julehygge med konfekt og klejner. Og til julen hører naturligvis også snaps i moderate mængder.

I den forbindelse udlodder SE og HØR nu 10x1 flasker Aalborg Jule Akvavit, som er en uundværlig gæst på julefrokostbordet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 10. december.

Aalborg Jule Akvavit er en kraftig luksusakvavit, som siden 1982 har hædret den danske brændevinshistorie. Årets flaske indeholder den velsmagende og velkendte juleakvavit, som er danskernes foretrukne tilbehør til julemenuen.

Aalborg Jule Akvavit er en hyldest til de to ”brændevinsfædre” Isidor Henius og Harald Jensen og er fremstillet efter de samme gamle recepter fra slutningen af 1800-tallet.

Traditionstro har akvavitten bevaret alkoholstyrken på 47 % og er krydret med destillat af frø fra kommen, dild og koriander. Smagen opleves som tydelig kommen med diskrete noter af dild, fennikel, kanel og appelsin.

For tredje år i træk hylder Aalborg Akvavit sine nordjyske rødder med et kreativt samarbejde fra Aalborgs kunstscene. Med afsæt i sin street art har den Aalborgensiske kunstner, Lars Pank, udsmykket årets flaske og taget juleakvavitten tilbage til Aalborgs gader.

I sit motiv har han indkapslet et af julens traditionelle øjeblikke, som på trods af skiftende omgivelser ofte er den samme år efter år. Det samme gælder flaskens indhold, som traditionen tro ikke har ændret sig siden 1982.

Deltag i konkurrencen herunder.

Sponsoreret indhold