Konkurrence: Vind DVD og billetter til ”The Mummy"

Foto: UIP

Er du vild med uhyggelig film, mumier og Tom Cruise? Ja, så har SE og HØR den perfekte konkurrence til dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10 lækre præmiepakker indeholdende: 2 stk. fribilletter til filmen ”The Mummy” samt DVD’en ”The Mummy Trilogi”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 13. juni.

For 5.000 år siden nedkaldtes en forfærdelig forbandelse over en prinsesse, der skulle have arvet troen som farao over Ægypten. Og derefter nedkaldtes stilheden – for at alle spor og al erindring om hende skulle forsvinde. Men nu farer krigens vinde igen over Mellemøsten, og midt i ørkenen åbner et bombenedslag pludselig indgangen til et gravkammer.

Lejesoldaterne Nick Morton og Chris Vail supplerer gerne deres løn med lidt gravrøveri, og dermed vækkes denne gamle ondskab til live.

Tom Cruise står i spidsen for denne generations version af den klassiske gyser ”The Mummy”. For første gang udspilles handlingen i vor tid og med en kvindelig Mumie – prinsesse Ahmanet – og med arkæologen Jenny Halsey som Cruises makker.

Efter opdagelsen af gravkammeret skal sarkofagen med Ahmanet imidlertid føres til London, hvor den mystiske organisation Prodigium under ledelse af Dr. Henry Jekyll er klar til at bekæmpe ondskaben i alle dens former.

Sofia Boutella spiller Ahmanet, Annabelle Wallis Jenny – og Russell Crowe optræder som Dr. Jekyll.

Det er instruktøren Alex Kurtzman, der vækker et af gyserfilmens mest klassiske monstre til live i ”The Mummy”. Foruden Cruise kan man opleve Annabelle Wallis, Jake Johnson (“Jurassic World”) and Courtney B. Vance (“American Crime Story: The People V. O.J. Simpson”) og Oscar®-vinder Russell Crowe (“Gladiator”).

Filmen får dansk premiere 8. juni.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close