Vind disco-ghettoblaster, kassettebånd OG ”Everybody Wants Some” på DVD

Det er juletid – og det er gavetid!

På SE og HØR har vi fået fingre i en rigtig lækker gavepræmie, som du nu kan blive den heldige vinder af.

Og hvis du er fan af filmen ”Everybody Wants Some”, skal du helt sikkert deltage. For præmien består af DVD-filmen ”Everybody Wants Some”, en disco-ghettoblaster og et kassettebånd.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 8. december.

“Everybody Wants Some” foregår i Texas i 1980. Jakes forventninger er tårnhøje, da han ankommer til huset, hvor han skal bo sammen med sit baseballhold. Reglerne i huset er enkle, forklarer træneren: Nul alkohol i boligen og ingen piger på øverste etage.

Men der er evigheder til det seriøse studieliv begynder, så nu handler det om at feste igennem. Regler er til for at blive brudt og målet er drikke, knalde og ryge så meget som muligt inden semestret begynder. Musikken og tempoet er højt, men midt i dette kaos af bordtenniskampe, træning, practical jokes og mandehørm rystes holdet sammen for samlet at gå fremtiden i møde.

Richard Linklater, der gav os den Oscarbelønnede ”Boyhood” og ”Before Sunrise/Sunset/Midnight-trilogien”, er tilbage med en ren overskudskomedie med masser af grin og al den 80’er nostalgi, man overhovedet kan drømme om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close