Nyheder18. november 2015

Konkurrence: Vind den nye bog ”Zlatan”

I slutningen af november udkommer en ny bog om alle tiders fodboldspiller Zlatan Ibrahimović. SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af bogen, og du kan vinde et eksemplar lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zlatan_front.jpg
 Foto: Lindhardt og Ringhof

Er du fan af Zlatan Ibrahimović, og vil du gerne vide endnu mere om Sveriges nok mest kendte fodboldspiller nogensinde?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

For SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af den nye bog ”Zlatan”, som udkommer i slutningen af denne måned.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med mandag den 30. november.

https://imgix.seoghoer.dk/zlatan.jpg
 Foto: Lindhardt og Ringhof

”Zlatan” er historien om indvandrerdrengen, der voksede op i en ghetto, men som har skabt ”Ibra-mania” langt uden for landets grænser.

Som seksårig begyndte han at spille i sin første klub. Træneren sendte ham hjem. Og de andre forældre ville have ham smidt ud. Nu er han anfører for det svenske landshold. Og større end Sverige. Nogle hader ham. Millioner elsker ham. Han er uforudsigelig og genial på samme tid. En af vor tids største legender.

Her kan du læse bogens forord:

Da Zlatan gik i skole, rakte læreren hånden op, når han ville tale med Zlatan.” ”Zlatan blev engang stoppet af politiet. Han lod dem slippe med en advarsel.” I virkelighedens verden, det vil sige Ligue 1-opgøret mellem PSG og Rennes i januar 2015, havde Zlatan brokket sig til kampens dommer, Philippe Kalt, over en situation”. ć

"Derfor kaldte dommeren Zlatan hen til sig. Zlatan flyttede sig ikke én centimeter. Svenskeren blev stående og kiggede på dommeren, der kaldte og kaldte og vinkede og vinkede Zlatan hen til sig med håndbevægelser og fagter. Mange gange. Zlatan stod blot med hænderne i siden og kiggede på ham. Til sidst måtte dommer Kalt selv gå de 10 meter for at tale med den iskolde svensker. Som så mange andre før og siden måtte dommeren sande, at der er én mand på banen, der har større autoritet end alle andre".

"Zlatan" er skrevet af Christian Mohr Boisen, udkommer 30. november og har en vejledende pris på kr. 149,95.

Sponsoreret indhold