Konkurrence: Vind Claus Holms nye kogebog

Foto: Politikens Forlag

Stjernekokken Claus Holm har samlet 85 af sine allerbedste opskrifter i en ny kogebog. Hans allerbedste opskrifter spænder lige fra hurtige retter som fynske hotdogs til de lidt mere avancerede som flamberet oksemørbrad.

Og nu kan du vinde et eksemplar af hans nye kogebog.

SE og HØR har nemlig fået fingre i fem eksemplarer af Claus Holms kogebog, ”Holms mad”. Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 4. april.

Stjernekokken Claus Holm har samlet 85 af sine allerbedste opskrifter i en ny kogebog – og det hele er formidlet med Claus Holms helt særlige begejstring, der giver en lyst og ikke mindst inspiration til at lave den ene lækre ret efter den anden.

I bogen bliver man for første gang inviteret inden for i Holms eget madværksted hjemme på Sydfyn, der hvor ideerne til hans mad opstår. Bogen er en rejse gennem alle Holms bedste personlige retter, som han har lavet gennem et langt kokkeliv. Desuden får man hans overvejelser omkring sin mad og måltiderne, der alle tager udgangspunkt i fire præmisser for den bedste måde at skabe det gode måltid på:

1. Smag og duft skal være i top

2. Sæsonens råvarer skal i spil

3. Visuelt skal det være smukt

4. Rester skal kunne bruges i en ret dagen efter

Bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på saucer, mayonnaiser og fonder samt tips og tricks til hverdagen. Og så møder man nogle af Holms egne madhelte som fx Morten Resen, pizzakongen Gorm Wisweh og kokkekoryfæet Søren Gericke, der hver bidrager med en opskrift.

”Holms mad” udkommer 28. marts 2017 på Politikens forlag. Kogebogen har en vejledende pris på 300 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close