Nyheder2. oktober 2015

Vind bogen om Benjamin Lasnier

Hvis du vil vide alt om det 16-årige Instagram-fænomen, så skal du deltage i denne konkurrence
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nil_240615_benjaminla87b1a.jpg
 ArtPeople

Hvem er Benjamin Lasnier? Hvad er hans livret? Og hvordan blev han egentlig så kæmpe stor på Instagram?

Alt det kan du få at vide i den nye bog "Benjamin Lasnier", der handler om det 16-årige internetfænomen Benjamin Lasnier.

Hele Instagram-eventyret startede i sommeren 20013, da Benjamin var på restaurant med sin kusine Rebekka.

De talte om alt og ingenting, og på et tidspunkt fortalte Rebekka om en app, som hed Instagram. Men Benjamin var ikke helt overbevist om, om han skulle oprette en profil på billedtjenesten.

Han havde jo allerede en profil på Facebook.

- Jeg blev alligevel overbevist, og vi lavede en profil til mig. Vi lagde en sjov video op, hvor vi hashtaggede alle mulige ord. Så lagde jeg telefonen tilbage i lommen og spiste videre. Da jeg var færdig med pizzaen, tog jeg mobilen frem igen og havde fået 50 likes. Jeg var helt oppe at køre, fortæller Benjamin i den nye bog, som er skrevet af journalisten Katrine Memborg

Bogen "Benjamin Lasnier" kommer rundt om hele den 16-åriges liv, og den kommer både ind på hans kærlighedsliv, forholdet til hans fans og musikkarrieren.

Og så er den fyldt med fun facts om Instagram-sensationen.

Vidste du fx, at han elskede Teletubbies, da han var lille, at han kan tale fire sprog, og at han overhovedet ikke er kilden?

Hvis du vil vinde bogen om Benjamin Lasnier, som netop er udkommet på forlaget People's Press, så sætter vi nu 2 bøger på højkant.

Det eneste du skal gøre er at svare på et enkelt spørgsmål.

TIP: Du finder svaret på Benjamin Lasniers Instagram-profil.

Sponsoreret indhold