Nyheder1. januar 2017

Konkurrence: Vind bogen "Healthy Skinny Bitch”

SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af bogen ” Healthy Skinny Bitch”. Du deltager i konkurrencen om et eksemplar her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/healthy_front.jpg
 Foto: Politikens Forlag

Vi skriver 1. januar 2017, og mange er nok vågnet op med lige dele tømmermænd og nytårsforsæt.

Og hvis du er én af de mange, der har et nytårsforsæt om at være sundere i 2017, har vi her en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i fem eksemplarer af bogen ” Healthy Skinny Bitch”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 9. januar.

https://imgix.seoghoer.dk/healthy_1.jpg
 (Foto: Politikens Forlag)

At tabe sig og blive stærkere og mere tonet kræver viden, prioritering og benhårdt arbejde. Med denne bog fra kost- og træningseksperten Sara Jin Smidt kan du nå dine resultater, komme i dit livs form og få kroppen, du altid har drømt om.

Healthy Skinny Bitch-principperne er ikke en ekstrem mirakelkur, men en no bullshit-tilgang til kost og træning, der tager udgangspunkt i teorien om almindelig mad til almindelige mennesker samt enkel, effektiv og benhård træning, der virker.

Kostprincipperne og bogens opskrifter lærer dig forskellen på at spise sundt for at holde vægten og på at spise sundt og slankende for at tabe dig. Du finder ud af, hvordan du skal spise, så du ikke er afhængig af en fastlåst kostplan, men selv kan træffe de rigtige valg – både ude og hjemme.

Ud over kostprincipperne får du redskaberne til at sætte realistiske mål samt tre forskellige træningsprogrammer for hele kroppen; to på henholdsvis 60 minutter og 45 minutter samt et 30 minutters quick-program, som du kan udføre efter din løbetur, eller hvis du kun har begrænset tid.

Sara har udviklet principperne bag Healthy Skinny Bitch på baggrund af sin cand.scient i human ernæring og mere end 10 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, hvor resultaterne blandt hendes klienter taler for sig selv

”Healthy Skinny Bitch” udgives på Politikens Forlag og har en vejledende pris på 270 kroner.

Sponsoreret indhold