Nyheder20. januar 2016

Konkurrence: Vind bogen ’The Big Short’ og billetter til filmen

I slutningen af januar får den nye film ’The Big Short’ – med blandt andre Christian Bale, Ryan Gosling og Brad Pitt på rollelisterne – premiere, og du kan nu vinde to biografbilletter til filmen lige her. Fem heldige vindere får desuden et eksemplar af bogen bag filmen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_bog_short.jpg
 (Foto: UIP)

Er du er vild med Brad Pitt, Christian Bale og Ryan Gosling, og kunne du tænke dig at komme i biografen og se en film, hvor alle tre stjerneskuespillere medvirker?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til filmen ’The Big Short’, som får premiere i landets biografer 28. januar.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 31. januar.

Fem heldige vindere får endda et eksemplar af bogen bag filmen 'The Big Short'.

https://imgix.seoghoer.dk/the_big_short_plakat_675x1000px.jpg
 (Foto: UIP)

Filmen, som du kan vinde billetter til, hedder 'The Big Short'.

https://imgix.seoghoer.dk/thebigshortbog.png

Bogen, som fem heldige vindere, får med i premieren.

Hvis du vil sikre dig bestseller-bogen bag filmen, kan du købe den hos www.wwnorton.co.uk og få 20 % rabat! Du kan købe bogen lige her.

’The Big Short’ er baseret på en sand historie. Det er historien om den periode, hvor de store banker, medierne og regeringen nægter at indse, at den globale økonomi står foran et kollaps.

Det opdager fire udenforstående dog, og så får de en ide. De investerer.

Investeringer, som viser bagsiden af den moderne bankverden, hvor man ikke kan stole på nogen, og intet er, hvad det giver sig ud for.

’The Big Short’ er baseret på en sand historie og forfatteren Michael Lewis (’The Blind Side’ og ’Moneyball’) bestseller af samme navn og instrueret af Adam McKay (’Anchorman’ og ’Step Brothers’) og har Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt i hovedrollerne.

’The Big Short’ får premiere 28. januar.

Sponsoreret indhold