Vind bog og billetter til ”Syv minutter over midnat”

Foto: SF Film

”Syv minutter over midnat” er en episk og spektakulær fortælling om en lille dreng, der præcis klokken syv minutter over midnat får besøg af et kæmpe træ-lignende monster i sit soveværelse.

Den episke fortælling rammer de danske biografer den 8. december, og du har nu mulighed for at vinde billetter til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ”Syv minutter over midnat” samt 5 eksemplarer af bogen ”Monster”, som filmen bygger på. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der kører til og med 8. december.

I ”Syv minutter over midnat” får 12-årige Conor (Lewis MacDougall) besøg af et kæmpe træ-lignende monster præcis klokken syv minutter over midnat.

Conor har det ikke nemt, hverken i skolen eller derhjemme, så da det kæmpe træ-lignende væsen (Liam Neeson) dukker op en aften foran hans soveværelsesvindue, bliver det en kærkommen flugt fra virkeligheden.

Det store væsen fortæller historier. Kraftfulde historier. I begyndelsen er det overvældende for Conor, men snart begynder han at finde styrken til at fortælle sin egen historie og tage magten over sit liv tilbage.

”Syv minutter over midnat” er baseret på bogen ”Monster” af Patrick Ness. Fortællingen er tilmed baseret på en idé af forfatteren Siobhan Dowd, hvis alt for tidlige død forhindrede hende i at skrive den selv.

Filmen får premiere 8. december.

Se en trailer for ”Syv minutter over midnat” herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close