Konkurrence: Vind biograf- og teaterbilletter

(Foto: UIP)

SE og HØR udlodder her en fantastisk præmiepakke til fem heldige vindere med både fribilletter til biografen og teatret.

I forbindelse med biograffilmen ”Maria Stuart – Dronning af Skotlands” premiere den 14. marts har du mulighed for ikke alene at vinde billetter til filmen, men også at vinde 2 forpremierebilletter til teaterforestillingen ”Den Evige Ild” om de rivaliserende dronninger, Elizabeth 1. og Maria Stuart, som sætter ild til religion og magtspil i 1500-tallets England. 

De fem heldige vindere får altså:

2 stk. fribilletter til filmen (sendes til din postkasse)

2 stk. forpremiere-billetter til teaterforestillingen ”Den Evige Ild” på Bellevue Teatret den 26. februar (sendes til din e-mail).

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 16. februar 2019.

Vinderne får direkte besked.

"Maria Stuart, Dronning af Skotland" fortæller historien om den karismatiske Maria Stuarts dramatiske liv.

Maria blev dronning af Frankrig som 16-årig, enke som 18-årig og modstod presset for at gifte sig igen. Hun valgte i stedet at vende tilbage til Skotland for at gøre krav på tronen.

Men Skotland og England regeres af den forstandige Elizabeth 1.

De to unge dronninger betragter hinanden med frygt og fascination. Maria og Elizabeth er kvindelige regenter i en verden styret af mænd og de afvejer ægteskabstilbud mod deres egen uafhængighed.

Maria er fast besluttet på at regere som mere end galionsfigur og hun hævder sin ret til den engelske trone og truer dermed Elizabeths suverænitet.

Se en trailer for filmen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close