Nyheder23. december 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Wonder”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til den rørende film ”Wonder”, der har Owen Wilson og Julia Roberts i de bærende hovedroller. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wonder_front.jpg
 Foto: Nordisk Film

Elsker du rørende dramafilm, og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen? Ja, så skal du deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til den rørende film ”Wonder”, der har Owen Wilson og Julia Roberts i nogle af de bærende hovedroller.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 3. januar 2018.

https://imgix.seoghoer.dk/film.jpg

”Wonder” er baseret på R. J. Palacios bedst-sælgende roman af samme navn og fortæller den inspirerende og hjertevarme historie om drengen August ”Auggie” Pullman.

Auggie er født med et deformt ansigt, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i almindelig folkeskole. Men nu er han klar til at starte i femte klasse, og Auggie ønsker blot at blive behandlet som enhver anden.

Hverdagen er dog brutal, når man ser anderledes ud, og skolestarten byder på masser af udfordringer for både Auggie, hans skolekammerater og familie.

Men det bliver også en mulighed for alle til, at udvikle sig og lære at acceptere, at det er umuligt at gemme sig i mængden når man er født til at skille sig ud.

Julia Robert og Owen Wilson spiller Auggies forældre, Isabel og Nate. Forældrene prøver at balancere deres beskyttende instinkt med viden om, at deres søn selv skal finde sin plads i verden, ligegyldig hvor hårdt det må være.

”Wonder” får dansk premiere 4. januar 2018.

Sponsoreret indhold