Nyheder5. april 2016

Konkurrence: Vind billetter til ’Where to Invade Next’

SE og HØR har fået fingre i 2x10 fribilletter til Michael Moores nyeste film ’Where to Invade Next’. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/where_to_invade_front.jpg
 Foto: Scanbox

Var du vild med ”Bowling for Columbine”, ’Sicko’ og ”Fahrenheit 9!11”? Og kunne du tænke dig at se den Oscar®-vindende instruktør Michael Moores nyeste film ’Where to Invade Next’?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til ’Where to Invade Next’. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 13. april.

https://imgix.seoghoer.dk/where-to-invade-next-facing-464x700.jpg

Efter seks år er den Oscar®-vindende instruktør Michael Moore er tilbage med sin mest provokerende og tankevækken-de film i mange år.

I 'Where to Invade Next' beder Moore ganske enkelt generalerne i Pentagon om at forholde sig passive i en periode; og så skal han nok klare imperialismen, men på den gode måde.

Where to Invade Next’ er en provokerende, tankevækkende og samfundsrevsende dokumentar, hvori den Oscar® vindende instruktør spiller rollen som invasions-styrke og besøger en række lande for at lære, hvordan USA kan forbedre sit nuværende samfundssystem.

Manden bag ‘Fahrenheit 9/11’ og ‘Bowling for Columbine’ er tilbage med en forrygende vision for, hvordan alverdens lande vil kunne bidrage positivt til udviklingen af det amerikanske samfund, da mange af de mest innovative løsninger allerede findes.

Filmen får premiere 14. april i landets biografer. Tjek hvilke på kino.dk.

Sponsoreret indhold