Nyheder26. oktober 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Victoria & Abdul”

SE og HØR har fået fingre i 2x5 fribilletter til filmen ”Victoria & Abdul” - samt lækkert Chocolate Treasures-chokolade fra Anthon Berg. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/victoria_og_abdul.jpg
 (Foto: UIP)

SE og HØR udlodder 5x2 fribilletter til filmen ”Victoria & Abdul” samt lidt chokolade til de heldige vindere.

Foruden billetterne kan de heldige vindere således sætte tænderne i noget lækkert Chocolate Treasures-chokolade fra Anthon Berg.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 6. november.

Om filmen:

Mod slutningen af sit styre af det udstrakte britiske imperium oplever Dronning Victoria overraskende et nyt venskab med den indiske kontorist Abdul.

Abdul er kommet til London for at overrække en ceremoniel mønt i anledning af dronningens 50-års regeringsjubilæum, og til alle overraskelse viser hun interesse for den unge mand.

Trods omgivelsernes modvilje og sabotage skaber de en alliance med loyalitet over for hinanden, som giver dronningen mulighed for at se verden med nye øjne.

Stephen Frears har skabt et smukt, menneskeligt drama af denne sande historie, som har været glemt – eller snarere gemt – i over 100 år, men som nu er kommet for en dag via dronningens egne notesbøger .. på urdu!

Judi Dench gentager sin stjernerolle som den aldrende dronning (hun spillede også Victoria i ’’Mrs. Brown’’ i 1997), Ali Azal som den unge Abdul og Eddie Izzard som den utålmodige kronprins, Bertie.

Filmen får premiere 2. november.

Sponsoreret indhold