Nyheder9. februar 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Trumbo”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til ”Trumbo”, der har den Oscar-nominerede skuespiller Bryan Cranston i hovedrollen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trumbo_plakaten.jpg
 (Foto: Scanbox)

I denne uge får filmen ”Trumbo” premiere, og i den forbindelse kan du nu vinde billetter til filmen, der har den Oscar-nominerede skuespiller Bryan Cranston på rollelisten.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med søndag den 14. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/trumbo_plakat.jpg
 (Foto: Scanbox)

”Trumbo” er historien om den legendariske manuskriptforfatter Dalton Trumbo. Året er 1947, Dalton Trumbo (spillet af Bryan Cranston) er Hollywoods mest populære manuskriptforfatter, lige indtil han sammen med andre prominente filmfolk smides i fængsel og bliver sortlistet for sin politiske overbevisning.

Den magtfulde sladderklummeskribent Hedda Hopper (Helen Mirren) er bannerfører i den heksejagt, der kulminerer med afhøringerne ved ’Komiteen for uamerikansk virksomhed’. Her får Trumbo muligheden for at angive sine kollegaer for at få renset sit navn.

’Trumbo’ fortæller den sande historie om, hvordan den rigeste kommunist i Hollywood, Dalton Trumbo, brugte sine ord og sin skarpe intelligens til at vinde to Oscar-statuetter og samtidig udstille den absurde heksejagt, der i dag betegnes som ’The Hollywood Blacklist’.

Bryan Cranston, der fik sit store gennembrud som Walter White i hitserien, ’Breaking Bad’, er nomineret til en Oscar for Bedste mandlige hovedrolle for sin formidable præstation som Dalton Trumbo.

Sponsoreret indhold