Konkurrence: Vind billetter til ”T2 Trainspotting”

Foto: UIP

Var du vild med den ikoniske film ”Trainspotting” fra 1996? Og kunne du tænke dig at komme i biografen og se efterfølgeren, der får premiere lige om lidt?

Ja, så er denne konkurrence lige noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”T2 Trainspotting”, der får premiere 2. marts.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 2. marts.

 

Danny Boyle er nu klar med opfølgeren til kultklassikeren "Trainspotting", der fik premiere tilbage i 1996. Meget er sket, og du kan roligt glæde dig til et gensyn med fortiden.

Så gik der 21 år. Meget har ændret sig, men meget er også forblevet det samme. Mark Renton (Ewan McGregor) vender tilbage til det sted, som er det eneste sted, han nogensinde har kunnet kalde 'hjem'.

Her venter også de gamle venner - og uvenner -  Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) og Begbie (Robert Carlyle). Men der er også andet, der står klar til at møde ham: sorg, tab, hævn, had, venskab, kærlighed, længsel, frygt, fortrydelse, stoffer, selvskade og trusler på livet - alle står de klar til at byde ham velkommen og igen at inkludere ham i livets rutsjebaneture...

”T2: Trainspotting” er efterfølgeren til den ikoniske film ”Trainspotting”, der formåede at samle en hel generations tidsånd i én film om det værste af Edinburghs ungdom. 20 år senere vender de tidligere kammerater tilbage med Danny Boyle bag roret, og reflekterer over deres skæbne.

Filmen får premiere 2. marts.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close