Nyheder3. maj 2017

Konkurrence: Vind billetter til "Springtur i Toscana"

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”Springtur i Toscana”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/springtur_front.jpg
 Foto: Scanbox

Kunne du tænke dig at komme i biffen og se en film om to kvinder, der bringes sammen i et usædvanligt venskab og begynder at lede efter lykken?

Ja, så skal du deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”Springtur i Toscana”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 9. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/springtur.jpg
 (Foto: Scanbox)

Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) er en speedsnakkende fantast og en wannabe grevinde, der elsker at få folk til at tro, at hun er betroet ven af alverdens magtfulde ledere. Donatella (Micaela Ramazotti) er en mut, tatoveret og skrøbelig ung kvinde, der er opslugt af sin egen store hemmelighed. De er begge patienter på det sikrede psykiatriske bosted Villa Biondi i Toscana og beslutter sig for at tage flugten og tage på eventyr i det smukke område.

En rejse, der hjælper dem til at opdage skønheden i det uperfekte. For på papiret er de komplet skøre men ude i samfundet blandt dem, som anses for at være raske, opfører de sig temmelig normalt.

”Springtur i Toscana” er en humoristisk fortælling om det uforudsigelige og nære venskab, der opstår mellem to kvinder, der beslutter sig for at ændre deres egen skæbne og finde lykken.

”Springtur i Toscana” er dette års helt store film blandt både publikum og kritikere i Italien, hvilket er blevet tydeliggjort med et hav af priser. Således har filmen vundet fem Nastro d’argento (silver ribbon) som uddeles af Den italienske sammenslutning af filmkritikere (Sindacato Nazionale Giornalisti Cinematografici Italiani) og er den danske pendant til Bodil-prisen. Filmen vandt for bedste film, bedste instruktør, bedste kostumer, bedste musik og bedste kvindelige hovedrolle, som blev delt mellem Valeria Bruni Tedeschi og Micaela Ramazotti.

Sponsoreret indhold