Nyheder7. december 2016

Konkurrence: Vind billetter til “Skønheden i alt”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til den smukke film ”Skønheden i alt”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skoenheden_i_alting_front.jpg
 Foto: SF Film

”Skønheden i alt” er den smukke fortælling om reklamemanden, der forsøger at komme ovenpå igen efter en dyb personlig tragedie.

Den smukke film med Will Smith i hovedrollen får premiere 1. juledag. Og du kan nu blive den heldige vinder af 2 biografbilletter til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”Skønheden i alt”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 19. december.

https://imgix.seoghoer.dk/skoenheden_i_alting.jpg

Efter den succesrige New York-reklamedirektør Howard Inlet (spillet af Will Smith) oplever en dyb personlig tragedie og trækker sig fuldkommen tilbage fra alt og alle, udtænker hans kolleger en drastisk plan for at tvinge ham tilbage til livet og forholde sig til sorgen på en overraskende og dybt uventet måde…

Den Oscar® vindende David Frankel (“The Devil Wears Prada”) har instrueret det tankevækkende drama.

På rollelisten ses foruden Will Smith (“Suicide Squad”, “Concussion”) også Edward Norton (“Fight Club”, “Birdman”), Keira Knightley (“The Imitation Game”), Michael Peña (“The Martian”, “End of Watch”), Naomie Harris (“Spectre”) og Jacob Latimore (“The Maze Runner”) – for ikke at glemme Oscar®-vinderne Kate Winslet (“The Reader”, “Steve Jobs”) og Helen Mirren (“The Queen”, “Trumbo”).

Filmen får premiere 25. december.

Se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold