Nyheder1. november 2016

Vind billetter til ”Rosemarie og Gartnerens Hemmelighed”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til den norske dramafilm ”Rosemarie og Gartnerens Hemmelighed”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosemarie_front.jpg
 Foto: Scanbox

Kunne du tænke dig at vinde fribilletter til den norske dramafilm ”Rosemarie og Gartnerens Hemmelighed”?

Ja, så skal du deltage i denne konkurrence, hvor præmieren netop er 5x2 fribilletter til filmen, der får premiere 10. november.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 9. november.

https://imgix.seoghoer.dk/rosemarie-og-gartnerens-hemmelighed-bioplakat-jpg.jpg
 (Foto: Scanbox)

”Rosemarie og Gartnerens Hemmelighed” er en norsk dramafilm om Unn Tove og Rosemarie.

Midt under sin egen bryllupsfest finder bruden Unn Tove (spillet af Tuva Novotny) et nyfødt pigebarn på hotellets toilet. Babyen overdrages til myndighederne og 16 år senere opsøges Unn Tove af den unge Rosemarie (Ruby Dagnall), der skal bruge hendes hjælp til at finde sine biologiske forældre.

Sammen drages de ind i en fortid der involverer et elskende par, en excentrisk eksbokser og en mor, der bærer på en stor hemmelighed…

”Rosemarie og Gartnerens Hemmelighed” er instrueret af Sara Johnsen og har foruden Tuva Novotny og Ruby Dagnall også danske Tommy Kenter på rollelisten.

Filmen får premiere 10. november.

Sponsoreret indhold