Nyheder22. december 2017

Konkurrence: Vind billetter til Reality Awards 2018

Festen bliver garanteret vildere, når Reality Awards 2018 løber af stablen den 12. januar på Docken i København. Du kan vinde billetter i konkurrencen nederst i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170203-reality_awards_2017-tsl-0282.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der er garanti for fest og farver, når Reality Awards løber af stablen for femte gang den 12. januar på Docken i København.

Her kommer værterne Patrick Brylov, Stine Kronborg og Lenny Christensen til at føre publikum igennem en aften fyldt med spas og løjer, og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig.

Nu kan du vinde billetter til det vildeste awardshow, som du nogensinde kommer til at opleve. Det eneste du skal gøre er at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Alle de nominerede til årets vildeste awardshow blev afsløret forleden, og det er en jury, der finder en vinder i de fleste af kategorierne.

Men i fem af kategorierne er det SE og HØR's læsere, der bestemmer, hvem der skal løbe afsted med den eftertragtede statuette.

Så inden du deltager i konkurrencen om billetter til Reality Awards, så kan du lige smide din stemme i kategorierne Årets bedste konkurrencedrevne program, årets karakterdrevne program, årets bedste underholdningsprogram, årets bedste mandlige realitydeltager og årets bedste kvindelige realitydeltager.

Du kan købe billetter til Reality Awards 2018 her

Årets mandlige realitydeltager

Årets kvindelige realitydeltager

Årets bedste konkurrencedrevne program

Årets bedste karakterdrevne program

Årets bedste underholdningsprogram

Du deltager i konkurrencen i bunden af artiklen. SE og HØR udlodder 5x2 billetter. Vinderne bliver tilfældigt udvalgt blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt. Konkurrencen løber frem til den 8. januar, og vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Sponsoreret indhold