Nyheder 20. februar 2017

Konkurrence: Vind billetter til “Patriots Day”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den dramatiske og hæsblæsende beretning om terrorangrebet under Boston Marathon i 2013. Vind billetter til ”Patriots Day” lige her
(Foto: Nordisk Film)

”Patriots Day” er den dramatiske og hæsblæsende beretning om terrorangrebet under Boston Marathon i 2003, den efterfølgende menneskejagt og de ekstraordinære eftervirkninger.

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen, og du deltager lige her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 10. marts.

Efter terrorangrebet under Boston Marathon slutter politibetjenten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) sig sammen med overlevende, beredskabsfolk og efterforskere i et kapløb mod tiden for at fange bombemændene, før de slår til igen.

Filmen følger desuden Special Agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), Politikommissær Ed Davis (John Goodman) og betjent Jeffrey Puglieses (J.K. Simmons) og deres historier flettes sammen i en intens, spændingsmættet og dramatisk fortælling om dagene omkring terrorangrebet og den menneskejagt, der fik hele verden til at holde vejret.

”Patriots Day” får premiere 16. marts.

Du kan se en trailer for filmen herunder.

Sponsoreret indhold