Nyheder12. december 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Passengers”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”Passengers”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/passengers_front.jpg

SE og HØR er kommet i julehumør og udlodder nu fribilletter til en spændingsfyldt sci-fi film med blandt andre Jennifer Lawrence og Chris Pratt på rollelisten.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”Passengers”, som får premiere 22. december.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 19. december.

https://imgix.seoghoer.dk/passengers_-_plakat.jpg

Jennifer Lawrence og Chris Pratt har hovedrollerne i ”Passengers” som henholdsvis Aurora og Jim.

Det er en af vinterens mest imødesete film, og der er lagt an til et både interessant og spændingsmættet sci-fi actiondrama.

Som to ud af mange passagerer ombord på et rumfartøj er Aurora og Jim begge på vej til én planet fra en anden i dvaletilstand.

Rejsen mod den fjerne destination tager dog en skæbnesvanger drejning, da Jim og Aurora vækkes 90 år før, de når til deres bestemmelsessted.

Sammen beslutter de sig for at opklare mysteriet bag funktionsfejlen, men opsluges samtidig mere og mere af deres intense forelskelse i hinanden.

De forstyrres dog snart i deres lykke, da et nært forestående sammenbrud af fartøjet også er med til at afsløre årsagen til, hvorfor de blev vækket af deres dvale.

Det er den norske instruktør Morten Tydlum (”Headhunterne”, ”The Imitation Game”), der har instrueret filmen, der får premiere 22. december i landets biografer.

Se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold