Nyheder11. april 2016

Vind billetter til og masser af merchandise til ”Junglebogen”

SE og HØR har lavet den ultimative konkurrence til dig, der er vild med ”Junglebogen”. Vind både biografbilletter og en masse lækkert merchandise fra filmen. Du deltager lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/junglebogen_to_billeder_fra_filmen.jpg
 (Foto: Disney)

Er du vild med ”Junglebogen”, og kunne du tænke dig at se en actionfyldt version af Disney-klassikeren?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 3x2 billetter til ”Junglebogen”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 14. april.

https://imgix.seoghoer.dk/junglebogen.jpg
 (Foto: Disney)

Men du nøjes ikke med blot at vinde biografbilletter. Vinderne får nemlig også en masse lækkert merchandise fra ”Junglebogens” univers: Du får således både en fed rygsæk, en sej drikkedunk og et blødt håndklæde.

Se alle præmierne i galleriet nederst i artiklen.

”Junglebogen” er blevet fortolket på mange måder, og denne gang er det manden bag ”Iron Man” – Jon Favreau, der har instrueret den fantastiske fortælling om drengen Mowgli, der vokser op i junglen blandt ulve, en bjørn og en sort panter.

Denne version af Disney-klassikeren har dog ikke meget til fælles med den klassiske tegnefilm, der stammer fra 1967.

”Junglebogen” er først og fremmest en live-action-film, der er spækket med computeranimationer og -effekter, og stemningen er mere dyster og mindre ”børnevenlig”, end det har været tilfældet med tidligere version af historien.

Den kendte Hollywood-stjerne Scarlett Johansson lægger stemme til Kaa, mens den forholdsvis ukendte Neel Sethi lægger stemme til Mowgli. Også stjerner som Christopher Walken, Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba og Lupita Nyong’o lægger stemme til filmen.

”Junglebogen” får premiere i de danske biografer d. 14. april. Tjek hvilke biografer på www.kino.dk.

Merchandise til Junglebogen

Sponsoreret indhold