Vind billetter til ”Office Christmas Party”

Foto: Nordisk Film

Julen står for døren – og det er tid til julehygge og julefilm. Og nu kan du få chancen for at komme en tur i biffen og se en rigtig god og sjov julefilm.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til julekomedien ”Christmas Office Party”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 8. december.

 

I“Office Christmas Party” forsøger den administrerende direktør Carol (Jennifer Aniston) at lukke sin festgale brors afdeling.

Derfor må broren (T.J. Miller) og hans teknologichef (Jason Bateman) samle deres medarbejdere og holde en episk firmajulefest i et forsøg på at imponere en potentiel kunde, så de kan lukke et salg, der vil redde deres jobs.

”Office Christmas Party” er den sidste nye komedie fra instruktørerne Josh Gordan og Will Speck (”Blades of Glory”) med Kate McKinnon, Olivia Munn, Jillian Bell, Rob Corddry, Vanessa Bayer, Randall Park, Sam Richardson, Jamie Chung, og Courtney B. Vance i rollerne i den sjoveste film denne sæson.

Filmen får premiere 12. december. Se en trailer for filmen herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close