Nyheder 20. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Øjnenes Hemmelighed”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen ”Øjnenes Hemmelighed”. Du deltager i konkurrencen lige her

Er du vild med thrillere, og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen?

Ja, så er denne konkurrence lige noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til thrilleren ”Øjnenes Hemmelighed”, der er en genindspilning af den argentinske Oscar-vinder af samme navn.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 31. marts.

Ray og Jess er FBI-agenter og udgør sammen med statsanklageren Claire, et solidt og loyalt efterforskningshold.

Men da det ufattelige sker, og de opdager at Jess’ teenagedatter er blevet brutalt myrdet, splittes trioen pludseligt ad.

Nu, efter 13 års søgen, finder Ray et nyt spor, som han er overbevist om kan opklare sagen og sætte morderen bag tremmer. Men ingen er forberedt på den chokerende hemmelighed, som nogen har gemt på i alle årene.

Fortid og nutid sammenvæves i en næsten uløselig mordgåde, hvor de dunkle grænser mellem retfærdighed og hævn undersøges og rejser spørgsmålet: hvor langt er du villig til at gå for at rette op på en ubegribelig uretfærdighed?

”Øjnenes hemmelighed” er en intens thriller med Oscar-vinderne Nicole Kidman og Julia Roberts samt stjernen fra ”12 Years A Slave”, Chiwetel Ejiofor. Filmen er skrevet og instrueret af Billy Ray, der stod bag ”Captain Phillips” og ”The Hunger Games”.

Filmen får premiere i landets biografer 31. marts. Tjek hvilke på kino.dk.

Sponsoreret indhold