Nyheder21. september 2016

Vind billetter til ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”

SE og HØR har fået fingre i fribilletter til den længe ventede Tim Burton-film ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/miss_front.jpg

Er du vild med den anmelderroste instruktør Tim Burton? Og kunne du tænke dig at se hans nyeste film – den længe ventede ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”?

Ja, så har SE og HØR en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 30. september.

https://imgix.seoghoer.dk/miss.jpg

Fra den visionære instruktør Tim Burton og baseret på romanen af samme navn kommer nu en uforglemmelig filmoplevelse, ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”.

Da Jakes elskede bedstefar efterlader ham spor til et mysterium, der strækker sig igennem forskellige verdener og tider, finder han et magisk sted ved navn Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children.

Men mysterierne og farerne eskalerer, da Jake lærer beboerne og deres særlige evner at kende… og møder om deres magtfulde fjender. I sidste ende opdager Jake, at kun hans egen helt særlige evne kan redde hans nye venner.

”Miss Peregrine's Home for Peculiar Children” er baseret på en bog af Ransom Riggs.

Filmen får premiere 29. september.

Sponsoreret indhold