Nyheder2. oktober 2015

Konkurrence: Vind billetter til ”The Martian”

I begyndelsen af oktober får et nyt science fiction-drama med Matt Damon premiere. SE og HØR har fået fingre i en håndfuld billetter til den længe ventede film ”The Martian” – du deltager i konkurrencen om to af billetterne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/df-20916.jpg
 20th Century Fox

Det skulle have været en rutinemæssig mission til Mars.

Men noget går galt. Helt galt.

Et voldsomt uvejr tvinger besætningen til at forlade planeten i al hast. Men astronauten Mark Watney bliver efterladt, for resten af besætningen er sikker på, at han er død.

Men Watney er ikke død.

Han vågner såret op halvt begravet i en dynge rødt sand og indser, at han er fuldstændig alene på en fremmed planet. Og hjælpen er ikke på vej.

Det vil nemlig tage fire år for et redningsmandskab at rejse de 225 millioner kilometer fra Jorden og til Mars – så Watney har travlt med at finde ud af, hvordan han kan holde sig i live.

Sådan lyder handlingen i det nye science fiction-drama med Matt Damon i hovedrollen.

Den længe ventede film – ”The Martian” – får premiere den 8. oktober, og i den forbindelse har SE og HØR fået fingre i 5x2 billetter til filmen.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Konkurrencen løber til og med fredag den 9. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/df-07969_0.jpg
 20th Century Fox

”The Martian” er baseret på bestselleren af samme navn skrevet af Andy Weir.

Filmen er instrueret af den legendariske instruktør Ridley Scott og har en imponerende A-kæde på rollelisten:

Ud over Oscar-vinder Matt Damon i rollen som Mark Watney medvirker også Oscar-nominerede Jessica Chastain, Kristen Wiig og Chiwetel Ejiofor samt Emmy-vinder Jeff Daniels. Også Kate Mara, Michael Peña og Sean Bean medvirker.

Herunder kan du se en trailer for filmen:

Sponsoreret indhold